POŠTNINA

Poštnina je brezplačna.

Pošiljanje blaga se izvaja preko prevoznih partnerjev: DPD in GLS.

PLAČILO

Omogočamo vam naslednje načine plačila:

a) Plačilo z UPN položnico

Naše UPN položnice imajo QR kodo, kot jo imajo položnice, npr.: položnica za elektriko. Zato boste lahko plačilo opravili na vseh prodajnih mestih, kjer je omogočeno plačevanje položnic, kot npr.: v Mercatorjevih, Sparovih, Tuševih oziroma na Petrolovih prodajnih mestih, trafikah 3DVA, na pošti, banki ali e-banki.

UPN položnico ni potrebno tiskati, na blagajni lahko zgolj pokažete QR kodo položnice na vašem mobilnem telefonu, v kolikor imate dostop do vaše elektronske pošte na vašem mobilnem telefonu. Rok za plačilo po predračunu velja 3 dni od prejema predračuna. V primeru, da v tem času ne prejmemo nakazila na TRR podjetja, bomo smatrali, da odstopate od pogodbe in vaše naročilo skladno z našimi Splošnimi pogoji poslovanja stornirali.

b) Plačilo s kreditnimi karticami, preko spletnega plačilnega vmesika Stripe, ki zagotavlja varno plačilo:

– Mastercard

– Visa (kreditna)

– American express

Pri plačilu s kartico je potrebno vnesti številko kartice, rok veljavnosti in CVV številko. Po vnosu vseh podatkov boste prejeli varnostno kodo po sms-u oziroma drugem kanalu, ki vam jo zagotovi banka oziroma izdajatelj plačilne kartice. V kolikor ne boste prejeli varnostne kode, se prosimo obrnite na svojega ponudnika bančnih storitev oziroma izdajatelja kartice. Zaradi varnosti je transakcija s kreditno kartico možna zgolj z vnosom varnostne kode, brez varnostne kode transakcija ne bo izvedena. Po uspešnem plačilu in zaključku nakupa bo vaša transakcija vidna tudi na vašem bančnem izpisku.

c) Plačilo s storitvijo PayPal

Za izvedbo naročila oz. plačila boste preusmerjeni z naše spletne strani na stran PayPal.

d) Plačilo z Google Pay

Pri nakupovanju lahko plačujete hitreje z vašo kartico, ki je varno shranjena v Googlu Pay. Z Googlom Pay vam ni treba ob vsakem nakupu vnesti podatkov o kartici. Plačate lahko s kartico, ki ste jo shranili v Google Pay.

Zaključek nakupa z Google Pay:

  • Ob zaključku nakupa se dotaknite gumba za Google Pay.
  • Če boste pozvani, izberite plačilno sredstvo in vnesite naslov za dostavo.
  • Potrdite naročilo.

e) Plačilo z Apple Pay

S storitvijo Apple Pay plačujete hitro, enostavno in varno z vašo kartico neposredno z iPhonom ali drugimi Apple napravami.

Pri plačevanju se vaši osebni podatki: ime, priimek in naslov, samodejno izpolnijo.

Plačevanje preko Apple Pay je zelo varno, saj uporablja varnostne funkcije, vgrajene v vašo napravo Apple, vključno s funkcijama Face ID in Touch ID, ki sta zasnovani tako, da lahko plačilo potrdite samo vi.

Zaključek nakupa z Google Pay:

  • Ob zaključku nakupa se dotaknite gumba za Google Pay.
  • Če boste pozvani, izberite plačilno sredstvo in vnesite naslov za dostavo.
  • Potrdite naročilo.

DOBAVNI ROK

Dobavni rok je 4 do 7 delovnih dni, rok začne teči naslednji delovni dan od prejema naročila oz. plačila. Sobote, nedelje in prazniki se ne upoštevajo kot delovni dnevi.

V kolikor naročeno blago ni na zalogi stopimo v stik z vami in vam sporočimo dobavni rok za naročeno blago. Če se z dobavnim rokom ne strinjate lahko naročilo brezplačno prekličete.